Witaj na MagazynDomowy.pl!

Witaj na forum MagazynDomowy.pl!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

czy można łatwo gotować

Zgłoś nadużycie #21 22 kwietnia 2013, 10:26

sonia5833 sonia5833 awatar Posty: 3 Podziękowania: 0
Jak mam resztki kurczaka,gotuje ryż w torebce dodaje warzywa .

Co kto lubi groszek,kukurydza,papryka,dużo zielonej piruszki.kawałki kurczaka,można na ciepło lub potraktować danie sałatke i dodać sos z łyżki majonezu i jogurtu. Smacznego

Zgłoś nadużycie #22 22 kwietnia 2013, 20:06

Katrina Katrina awatar Posty: 6 Podziękowania: 0
Dzięki za info, na pewno wypróbuje i po chwale się jak mi poszło :P

Zgłoś nadużycie #23 7 maja 2013, 21:16

Katrina Katrina awatar Posty: 6 Podziękowania: 0
No to się chwale :) , wyszło palce lizać, dzięki za przepisy

Zgłoś nadużycie #24 14 czerwca 2013, 11:02

Katrina Katrina awatar Posty: 6 Podziękowania: 0
sonia5833 napisał(a):
Jak mam resztki kurczaka,gotuje ryż w torebce dodaje warzywa .

Co kto lubi groszek,kukurydza,papryka,dużo zielonej piruszki.kawałki kurczaka,można na ciepło lub potraktować danie sałatke i dodać sos z łyżki majonezu i jogurtu. Smacznego

Fajny przepis prosty a fajny

Zgłoś nadużycie #25 4 października 2013, 12:58

ananasek avatar Posty: 55 Podziękowania: 0
Ja wczoraj wyczarowałam filet z kurczaka w sosie jogurtowym. Mięso z piersi kurczaka kroimy w małą kostkę, krótko podsmażamy na patelni, zestawiamy z ognia do ostygnięcia. W misce mieszamy dwa małe kubeczki jogurtu naturalnego z odrobiną soli, pieprzu, mielonej słodkiej papryki, kurkumy i curry, przestudzone mięso zalewamy sosem i razem podduszamy na małym ogniu aż do zagrzania. Podajemy z ziemniakami, ryżem lub makaronem. Przygotowanie takiego obiadu zajmuje jakieś 15 minut :D

Zgłoś nadużycie #26 31 października 2013, 16:15

Donata87 avatar Posty: 43 Podziękowania: 0
Mi zawsze zrobienie sosu najgorzej wychodzi, w sensie gęstości.

Zgłoś nadużycie #27 24 listopada 2013, 17:20

Klemens avatar Posty: 3 Podziękowania: 1
Warto dodać żółtko :) Wtedy sos zgęstnieje :)

Zgłoś nadużycie #28 27 listopada 2013, 18:35

Donata87 avatar Posty: 43 Podziękowania: 0
O żółtku nie wiedziałam.

Zgłoś nadużycie #29 24 grudnia 2013, 10:26

obsesionsecond avatar Posty: 7 Podziękowania: 0
Ja sądzę, że gotowanie zawsze wymaga zaangażowania i pewnej pasji, więc mimo wszystko łatwe gotowanie to jakiś mit. No i na pewno nie jest łatwe ze względu na stos garnków, który trzeba potem pozmywać. No chyba, że zrzuci się to zadanie na swojego faceta :)

Zgłoś nadużycie #30 1 stycznia 2014, 21:37

Juliia avatar Posty: 90 Podziękowania: 0
Zmywania nie cierpię :)