Witaj na MagazynDomowy.pl!

Witaj na forum MagazynDomowy.pl!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Idyk rodzaje mięsa

Zgłoś nadużycie #1 6 grudnia 2009, 13:22

adamxpl avatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Mam pytenie ile rodzai ma mięso indycze i gdzie się znajdują w indyku.Czy to prawda ze w piersi indyka są wszystkie rodzaje smakowe z powarzaniem Adam

Zgłoś nadużycie #2 7 grudnia 2009, 14:20

Alicja Żywczak Alicja Żywczak awatar Posty: 3 Podziękowania: 0
Z piersi indyka możemy wydobyć smak cielęciny, z ciemnego mięsa udek przeprawionych jałowcem można przygotować potrawę przypominającą dziczyznę, a z ciemnego i tłustego mięsa szyi - wieprzowinę.