Witaj na MagazynDomowy.pl!

Witaj na forum MagazynDomowy.pl!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Pomysły na przekąski

Zgłoś nadużycie #31 30 marca 2019, 14:05

Bioo Bioo awatar Posty: 3 Podziękowania: 0
Nie tak dawno byłam na urodzinach i widziałam mini hamburgery. Super pomysł!

Zgłoś nadużycie #32 9 kwietnia 2019, 12:14

Asiczek avatar Posty: 263 Podziękowania: 2
Też je jadłam u znajomej! Były pyszne, ale ile z nimi roboty.

Zgłoś nadużycie #33 10 maja 2019, 21:22

shaza avatar Posty: 164 Podziękowania: 0
A ja zdecydowanie wolę sałatki na przekąskę, moja ulubiona to ta https://www.przepisy.pl/przepis/salatka-gyros-1 i chyba każdy ją chociaż raz w życiu próbował, bo jest przynajmniej u nas bardzo popularna, sama też ją nie raz już robiłam bo każdemu smakuje

Zgłoś nadużycie #34 12 maja 2019, 8:23

kleopatra avatar Posty: 27 Podziękowania: 0
Ja lubie czekoladę wiec przekąski najczęściej są jakimiś babeczkami czy ciasteczkami :D Uwielbiam np krem Nutella i z nim często robię desery czy ciasta z tych przepisów https://www.nutella.com/pl/pl/przepisy-z-nutella W weekend robiłam muffinki i były tak dobre ze zniknęły z talerza zanim na dobre wystygły :D

Zgłoś nadużycie #35 21 maja 2019, 11:54

serenada avatar Posty: 258 Podziękowania: 0
Ja lubię wszystkie warzywa i owoce, jem je kilka razy w tygodniu. Ostatnio myślałam, żeby kupić też owoce liofilizowane - słyszeliście o czymś takim? Znalazłam w sklepie ze zdrową żywnością KRUKAM.PL: https://krukam.pl/ . Żywność poddawana liofilizacji w pierwszej fazie procesu zostaje zamrożona, a następnie w warunkach obniżonego ciśnienia, ulega sublimacji. Finalny produkt zostaje pozbawiony wody (wilgotność resztkowa wynosi ok. 3 %) co doskonale go utrwala i uniemożliwia rozwój flory bakteryjnej.