Witaj na MagazynDomowy.pl!

Witaj na forum MagazynDomowy.pl!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Rosol

Zgłoś nadużycie #1 2 stycznia 2018, 23:00

Wioletta avatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Od jakiegos czasu probuje gotowac tradycyjny rosol jednak mi to nie wychodzi. Była bym wdzieczna jeżeli ktos mogl by mi poradzic. Nie wiem gdzie popelniam blad. Gotuje rosol na piersi z kurczaka w wolnowarze, na niskiej temperaturze przez minimum 8 godzin. Dodaje wloszczyzne i opalam cebule po usunieciu szumowin i zupa ma zawsze piekny, zloty kolor ale smak jest bardo wodnisty, nie smakuje jak bulion. Nie gotuje na kosciach tylko na samych piersiach kurczaka i nie wiem czy to nie jest wina rozrzedzonego smaku.

Zgłoś nadużycie #2 8 lutego 2018, 13:46

Asiczek avatar Posty: 246 Podziękowania: 2
Ja nie robię takiego typowego rosołu. Tzn. nie gotuję przez 8 h itp - szkoda mi na to czasu.

Zgłoś nadużycie #3 9 lutego 2018, 18:15

Martynka85 avatar Posty: 39 Podziękowania: 0
ROSOL!!! ;)

Zgłoś nadużycie #4 8 marca 2018, 10:13

Asiczek avatar Posty: 246 Podziękowania: 2
A macie sprawdzone przepisy na wegański rosół? Chętnie bym je przetestowała.